wij zijn troy.

wij zijn <em>troy.</em>

Onze missie

We hebben troy opgericht om incasseren op een nieuwe manier te benaderen. Onze overtuiging is, dat we incasseren in een positieve ervaring kunnen omzetten – voor alle klanten die per ongeluk of buiten hun schuld niet betaald hebben. Bij ons blijft de klant koning, los van het feit dat de klant ons geld schuldig is. Voor het binnenhalen van deze klant werd immers veel geld betaald. Daarom behandelen we de klant zo, zoals hij door onze opdrachtgever aan het begin van de klantrelatie werd behandeld: als waardevol!

Onze missie

Ons DNA

Ook al staat klantvriendelijkheid bij ons centraal, wij zijn „diep van binnen” een FinTech, een technologiebedrijf. Bij ons werken uitstekende full-stack developers samen met eersteklas specialisten aan de incasso-wereld van morgen! Met agile methodes, volgens „fast-learning”-principes, met een onwrikbare security-mindset en een „digital-factory” benadering ontwikkelen wij het troy-platform, waarmee wij voor onze opdrachtgevers een kwalitatief hoogstaande service afleveren.

 

Ons DNA

Compliance bij troy

Als financiële dienstverlener zijn we vastbesloten om de wetgeving en branchenormen na te leven van de voorschriften inzake AVG (algemene verordening gegevensbescherming). Wij maken gebruik van gekwalificeerd personeel, gecertificeerde IT-systemen, advies door befaamde advocatenkantoren en kwaliteitsborging door een externe gegevensbeschermingsfunctionaris. Leer ons compliance-niveau kennen in het kader van de auditrechten, die wij contractueel vastleggen.

Compliance bij troy

De oprichters

meer lezen

Philip Rürup en Till Völzke hebben troy in 2017 opgericht.
Philip beschikt over meer dan 16 jaar ervaring in leidinggevende functies en in business development bij bedrijven en start-ups in de branches data management, dialoogmarketing en financiële dienstverlening. Hij was mede-oprichter van YES.com, directeur van de Deutsche Post Adress Gruppe (Bertelsmann & DPDHL) en lid van de bedrijfsleiding van AZ Direct (arvato, Bertelsmann).

Sluiten

Onze investeerders

meer lezen

Wij worden ondersteund door geweldige, vakkundige en financieel gezonde investeerders.
Tot de lead-investeerders van troy behoort het public-private-partnership High-Tech Gründerfonds, waarmee het Duitse Bundesministerium für Wirtschaft und Energie samenwerkt en dat sinds 2005 al 500 start-ups begeleid heeft.
Tweede lead-investor is de ervaren oprichter Hans-Jürgen Even met zijn Founder Catalyst 3E Capital Group.
Overige investeerders zijn business angels uit de FinTech-wereld, zoals Tamaz Georgadze, Frank Freund en Michael Stephan (allen van Raisin / Weltsparen), Gamal Moukabary en Andreas Bermig (beiden van Bonify).

Sluiten

Kom bij ons werken

meer lezen

Wij zijn altijd op zoek naar personen die met ons onze missie willen vervullen.
Wat je over ons moet weten:
Wij van troy leven volgens waarden die ons definiëren. We streven ernaar om voor onze opdrachtgevers een betere partner te zijn dan onze concurrenten. Dit streven en de alomvattende vriendelijkheid tijdens de incassoprocedure vormen onze „core values”. Onze samenwerking wordt gekenmerkt door een open houding en transparantie. We richten ons op onze sterke kanten. Fouten zien wij als kans om te leren. Wij streven consequent onze doelen na. We hebben plezier in ons werk, stimuleren ondernemingsgericht denken, hechten veel waarde aan efficiëntie en zijn creatief.
Spreken deze waarden je aan? Meld je dan bij ons. Ook als er op dit moment geen open vacatures zijn. Als groeiend bedrijf waarderen we elke persoon die zich kan vinden in onze overtuigingen.

Sluiten